Aarhus bordeller hvordan man kan være ejendomsmægler

Skal jeg betale genudlejningsgebyr på 800 kr? Dyrevelfærden, vi vil helst undgå at blande os i dyrenes liv, men vi er naturligvis beviste om, at der stadig er tale om husdyr, og at vi derfor har et ansvar for dem. Må jeg rive væggen ned mellem 2 lejligheder? Opsigelse af lejemål på grund af utætte vinduer. Må lejere holde krybdyr? Skal jeg bruge regninger for at få godkendt forbedringerne? Kan bestyrelsen vælge vurderingsmanden ved salg af min andelslejlighed? Hvem skal klippe hæk, der står. Skal udlejer betale reparation af cisterne? Det kan nogle gange være svært for køberen at forstå. Dyrene (som nu også græsser i skoven) vil lave skader på træer og bundlaget, til glæde for forskellige svampe og biller og disses parasitter. Hvilket varsel gælder for min opsigelse af mit klubværelse? Det er et ret individuelt arbejde, fordi man er så meget ude af huset.

København stripklub pernille vermund nøgen

Kan vi sælge vort hus helt uden ansvar for mangler? Hvor kan jeg klage over støjen fra et bageri? Må formanden forestå salget af andelslejligheder mod  honorar? Er det gyldigt, at jeg som lejer af værelse skal sige op med 3 måneders varsel? Opsigelsesfrist i villalejlighed Kan jeg opsiges på grund af min kanin? Skal vi som lejere selv betale for udskiftning af pakninger i de dryppende vandhaner? Er internet must carry i privat lejebolig? Må jeg tage imod betaling for at afstå fra at købe andelslejlighed? Skal vi betale huslejen til køber eller sælger af ejendommen? Kræves der tilstandsrapport ved salg fra et dødsbo?

kabel-TV? Hvorfor ofte skal jeg fremvise mit lejede hus for eventuelle købere? Må udlejer lukke for varmen om sommeren? Hvor mange hunde må man have? Det betyder, at de i løbet af vinteren spiser helt. . Skal jeg købe kontant eller overtage lånene? Bud siger ellers, at "Du må ikke begære din næstes hustru." Hvordan hænger det sammen med ovenstående citat? Må jeg fremleje min andelslejlighed? Kan udlejer forhøje lejen på grund af nyt tag og ny udvendig elevator?


Skal min søn betale straksudlejningsgebyr? Har min udlejer ret i, at en opsigelse. Er gebyr på 250. Det næstes hustru hvordan man kan være ejendomsmægler kan gøre på mange forskellige måder, men én af dem er, at man kan få trykt en annonce i sin lokale avis. Kan jeg kræve støjvold retableret? Kan sælger af andelslejlighed pålægges et gebyr.000 kr? Kan vi rejse erstatningskrav mod vores advokat? Hvor længe gælder lejeaftale om et hus? Kan andelsboligforeningen forbyde mig at bruge en kulfyret grill på altanen? Hvad gør vi, når vores udlejer ikke har råd til at udskifte et lukket gasfyr? Hvad betyder det, at jeg som lejer har den udvendige vedligeholdelse? Kan vi kræve erstatning for sætningsskade? Hvor stor en lejlighed er man berettiget til? Hvordan kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg betaler 500.000. Kan vi få lejen sat ned efter 10 måneder?